+40 749 355 468

  hola@bodegadeltaco.ro

Despre Noi

Suntem Patricia, nativă din Cluj si Daniel, nativ din Morelia, Mexic. Povestea noastră începe in Carolina de Sud, SUA, unde ne-am căsătorit, iar apoi ne-am mutat în Morelia unde am locuit 8 ani. Am venit cu cei doi băieți ai noștri la Cluj in 2021 și am deschis Bodega del Taco din iubire pentru Mexic care ”iți rămâne sub piele”–citând versurile melodiei ”Mexico en la piel” cântată de Luis Miguel.


Am vrut să aducem o mică parte din uriașa varietate a bucătăriei mexicane la Cluj și anume „Taquería mexicana”, un loc intim, primitor și care servește un meniu restrâns însă foarte gustos. Dorința noastră e ca la Bodega del Taco să vă simțiți ca în Mexic și ca acasă în același timp, savurând preparate delicioase într-o atmosferă plină de culoare, muzică și veselie.

Folosim atât ingrediente importate din Mexic cât și proaspete de la producători locali pentru a vă oferi gustul autentic și de cea mai înaltă calitate.

Bucuria noastră cea mai mare este de a vedea cum clienții noștri savurează cu poftă preparatele pe care le pregătim în fiecare zi cu mare drag, că pleacă de la noi cu zâmbetul pe buze și se reîntorc aducând-si familia și prietenii!

Bodega del Taco – cu gust de Mexic!